Netværksweekend for hjertebørn med handicap og deres familier

Netværksweekend for hjertebørn med særlige behov har skiftet navn til Netværksweekend for hjertebørn med handicap og deres familier. Netværksweekends målgruppe og formål er det samme som de tidligere år, hvor Hjerteforeningen Børneklubben afholder en Netværksweekend målrettet hjertebørn med handicap og deres familie. Weekenden bliver afholdt på Hotel Legoland fra fredag den 6. maj med check ind kl. 15.00 til søndag den 8. maj 2022 med check ud kl. 11.00.

Netværksweekenden er for hjertebørn med fysisk og eller psykisk handicap(s).

Weekenden er for hjertebørn med handicap(s), søskende under 18 år samt forældre. Hver familie får stillet et værelse til rådighed.

Indhold

Formålet med weekenden er at skabe fællesskab og møde andre i lignende situationer, så hjertebørn, søskende og forældre kan finde ligesindede til sparring, netværk, venskaber, sociale relationer og hyggeligt samvær.

Der vil være fuld forplejning fra fredag aften til og med søndag morgen. Aftensmad og morgenmad spises i restauranten, hvor der til frokost lørdag tilbydes en lunch bag, der kan nydes på værelset eller i Legoland.

Program – Netværksweekend 2022

Lørdag og søndag er der derudover mulighed for at holde pauser og hygge sig i Legoland. Søndag står I selv for forplejningen og kan køre hjem, som det passer jer,

Weekendens program samt deltagerliste blive sendt ud til de deltagende familier.

Pris og tilmelding

Weekenden koster 600 kr. pr. familie. Derudover står familierne selv for transport til og fra Billund samt drikkevarer til måltiderne.

Der er plads til 12 familier på weekenden. Såfremt der er flere ansøgere, end der er pladser til, vil vi forsøgt at sammensætte en gruppe, hvor både nye og genganger af hjertebørn og forældre vil kunne identificere sig med hinanden og dermed opnå muligheden for sparring. Hjertebørn på 18 år og derover har mulighed for at deltage sammen med deres familie, hvis der er plads.

Kontakt til Netværksweekend:

Joan Farum Kjærgaard  Mail: [email protected]. eller tlf. 20192425.

Tilmelding til weekenden TRYK HER

Tilmeldingsfristen er lørdag den 15. marts 2022, senest 1. april vil alle familierne få svar.