<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Netværksweekend for hjertebørn med handicap og deres familier

Fredag den 3. marts – søndag den 5. marts 2023 afholder Hjerteforeningen Børneklubben Netværksweekend for hjertebørn med handicap og deres familier. Weekenden bliver afholdt på Hotel Legoland, Åstedvej 10, 7190 Billund. Vi glæder os til at byde velkommen til en fantastisk weekend med netværk, oplæg, fællesskab og forkælelse i Hotel Legolands skønne rammer.

 

Målgruppe

Netværksweekenden er for børn med handicap / handicaps, der går i specialinstitutioner / specialklasser / specialskoler. Målgruppen er hjertebørn med kognitive og eller fysisk handicap.

Er jeres barn endnu ikke i institution/skole, er udredt eller har en diagnose, men tænkes at høre til denne målgruppe på sigt, så er I velkomne til at søge weekend.

Weekenden er for hjertebørn med handicap, søskende under 18 år samt forældre. Hver familie får stillet et værelse til rådighed.

Hjertebørn med handicap over 18 år kan søge weekenden, hvis det ikke er muligt for det voksne hjertebarn at deltage i aktiviteter med GUCH.

 

Indhold

Formålet med weekenden er at skabe mulighed for fællesskab og for at møde andre i lignende situationer, så hjertebørn, søskende og forældre kan finde ligesindede til sparring, netværk, venskaber, sociale relationer og fællesskab.

Weekenden vil være præget af tid til hinanden i familien og samværet med andre i lignende situationer. Der vil være fuld forplejning fra fredag aften til og med søndag morgen. Aftensmad og morgenmad spises i restauranten. Frokosten lørdag bliver udleveret i forbindelse med morgenmaden og kan nydes på værelset eller i det fri.

 

Fredag kl. 17.00 byder vi velkommen i Hotel Legolands Eventlokale til Hjerteforeningen Børneklubbens Lego Masters 2023. Fra fredag til søndag skal I slippe fantasien og kreativiteten løs samt dyste om at bygge de mest fascinerende Lego byggeri.

Lørdag den 4. marts skal forældre på skift deltage i oplæg ved psykolog med temaet “Strategier og mestring i hverdagen – i familier med et handicappet barn”.

Kl. 10.00-12.00 Oplæg og gruppearbejde for den ene gruppe forældre.

Kl. 12.00-13.00: Frokostpause

Kl. 13.00-15.00: Oplæg og gruppearbejde for den anden gruppe forældre.

Kl. 15.00: Fælles afslutning og eftermiddagskaffe / saft.

Charlotte Jensen er autoriseret psykolog og har egen klinik i Aarhus. Hendes primære arbejdsområde er kronisk sygdom hos børn og voksne. Charlotte er forfatter til bøgerne: “Det kronisk syge barn og livet i familien” samt “Smerter hos børn – indsigt, mestring, lindring”.

Søndag den 5. marts kl. 11.00 mødes vi i Eventlokalet for at kåres Børneklubbens Lego Masters, hvorefter vi siger tak for denne gang.

SE PROGRAM HER

Der er forventning om at familierne deltager i LEGO Masters, oplæg ved Charlotte Jensen, i fællespisning fredag og lørdag aften samt eftermiddagskaffe lørdag.

 

Legoland har ikke åben i tidsrummet for Netværksweekenden. Fredag vil der være mulighed for at få biletter til LEGO House i Billund mellem kl. 10.00-16.00 (LEGO House har lukket søndag den 5. marts).

 

Pris og tilmelding

Weekenden koster 600 kr. pr. familie. Derudover står familierne selv for transport til og fra Billund samt drikkevarer til måltiderne.

Der er plads til 14 familier på weekenden. Såfremt der er flere ansøgere, end der er pladser til, bliver der sammensat en gruppe, hvor både hjertebørn og forældre vil kunne identificere sig med hinanden og dermed opnå muligheden for sparring.

Vi glæder os til at byde nye og ”gamle” familier velkommen.

 

Kontakt til Netværksweekend:

Joan Farum Kjærgaard  Mail: [email protected] eller tlf. 20192425.

 

Tilmelding til weekenden TRYK HER

Tilmeldingsfristen er mandag den 6. februar 2023, alle familierne få svar om der er plads på weekenden senest d. 9. februar.