<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Netværksweekend for hjertebørn med handicap og deres familier

Målgruppe

Netværksweekenden er for hjertebørn / hjerteunge med handicap / handicaps, der går i specialinstitutioner, specialklasser, specialskoler, FGU eller på STU. Målgruppen er hjertebørn / hjerteunge med kognitive og eller fysisk handicap.

Er jeres barn endnu ikke i institution eller i skole, er udredt eller har en diagnose, men tænkes at høre til denne målgruppe, så er I velkomne til at søge weekend.

Weekenden er for hjertebørn / hjerteunge med handicap, hjemmeboende søskende samt forældre. Hver familie får et værelse stillet til rådighed. Hjerteunge med handicap over 18 år og hjemmeboende søskende over 18 år skal have eget medlemsnummer.

 

Indhold

Formålet med weekenden er at skabe fællesskab og for at møde andre i lignende situationer, så hjertebørn / hjerteunge, søskende og forældre kan finde ligesindede til sparring, netværk, venskaber, sociale relationer og fællesskab.

Weekenden vil være præget af tid til hinanden i familien og samværet med andre i lignende situationer. Der vil være fuld forplejning fra fredag aften til og med søndag morgen. Aftensmad og morgenmad spises i restauranten. Frokosten lørdag er en ”to go” frokost, der kan nydes på værelset eller i fælleslokalet. Drikkevarer til aftensmaden fredag og lørdag er for egen regning.

 

Pris og tilmelding

Weekenden koster 600 kr. pr. familie. Derudover står familierne selv for transport til og fra Billund samt drikkevarer til måltiderne.

Der er plads til 15 familier på weekenden. Såfremt der er flere ansøgere, end der er pladser til, bliver der sammensat en gruppe, hvor både hjertebørn og forældre vil kunne identificere sig med hinanden og dermed opnå muligheden for fællesskab og sparring.

Vi glæder os til at byde nye og ”gamle” familier velkommen.

 

Kontakt til Netværksweekend:

Joan Farum Kjærgaard Mail:  [email protected] eller tlf. 20192425.

Tilmelding – Ikke åben endnu