<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Børnepasning

Børnepasning

Når de voksne er til undervisning lørdag og søndag, passes børnene af frivillige og kvalificerede børnepassere, der stiller deres arbejdskraft til rådighed hele weekenden.

Børn med særlige behov
Børn med særlige behov for hjælp (f.eks. sonde og ilt) eller støtte skal medbringe egen handicaphjælper eller anden støtte.

Det er vigtigt, at I skriver alle relevante oplysninger om jeres børn (blebruger, ADHD, autisme, ikke alderssvarende, svært ved mange mennesker eller andre hensyn) ved tilmelding.

Hvis I er i tvivl, bedes I kontakte [email protected]

 

 

Børneaktiviteter

Børn 0-2 år: Bliver passet på hotellet begge dage, og de skal medbringe skiftetøj, bleer, udetøj samt barnevogn/klapvogn. Børnene spiser frokost sammen med forældrene.

Børn 3-5 år: Skal i Skærup Zoo lørdag fra de bliver afleveret til ca. 16. Børnene skal medbringe en lille rygsæk, som de selv kan bære (inkl. skiftetøj, regntøj, solcreme mv.) Hotellet sørger for madpakke til frokost.

Børn 6-9 år: Skal i Legoland fra de bliver afleveret til ca. 16.30. Børnene skal medbringe en lille rygsæk, som de selv kan bære (ink. skiftetøj, regntøj, solcreme mv. Der er frokost til børnene i Legoland.

Børn 10-13 år: Skal i Legoland fra de bliver afleveret til ca. 16.30. Børnene skal medbringe en lille rygsæk, som de selv kan bære (ink. skiftetøj, regntøj, solcreme mv. Der er frokost til børnene i Legoland.

Unge 14-17 år: Aktiviteter på hotellet