<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Landsdækkende

Sorgforløb for familier (AFLYST)

Aflyst pga. manglende tilmelding.

I Hjerteforeningens Børneklub er der en lille afdeling for de forældre, som oplever deres livs værste mareridt, og mister deres barn på grund af hjertesygdom. Vi er en lille gruppe af forældre, som ikke gør så meget opmærksom på os selv, da vi jo ved, at alle de familier som til hverdag kæmper for og med deres hjertebarn, ikke har lyst til at blive konfronteret med det, der i værste tilfælde kan ske. Det er dog stadig vigtigt for os, at gøre opmærksom på de ting, vi kan hjælpe og støtte med, hvis det værste skulle ske.

Hvert år afholder vi 2 sorgforløb – et kun for forældre og et for både forældre og søskende. Begge sorgforløb bliver afholdt på Bygholm Parkhotel i Horsens.

 

Sorgforløb for familier den 16.-18. juni 2023

Sorgforløbene for hele familien starter fredag aften med aftensmad og slutter søndag med frokost. Også her vil der max deltage 4 familier. Under hele forløbet, vil der være 2 psykologer til stede, hvor den ene vil have mest fokus på forældrene og den anden på børnene. Der vil også være tidspunkter, hvor både forældre og børn er sammen. Børnene skal helst have en alder, hvor de kan være alene med psykologen. Under hele forløbet vil der være fokus på sorgen og savnet, hvordan kæmper man sig som mor/far/forældre/ægtepar/søskende sig gennem sorgen og savnet, så man igen kan få hverdagen til at fungere. Et år efter sorgforløbet, bliver man inviteret til et ”Gensynsforløb” med de samme familier fra første forløb. Der er et deltagergebyr på kr. – 1.000,- pr. familie, som dækker ophold på Bygholm Park og fuld forplejning.

Betaling skal ske til enten konto nr.: 3001 – 300 2029 537 eller MobilePay nr. 11039 (HUSK skriv Sorgforløb samt påfør medlemsnummer som tekst)

Tilmelding til Majbritt Hansen på mail: [email protected] senest den 1. maj 2023.

Praktiske oplysninger

Sted
Scandic Bygholm Parkhotel i Horsens
Priser
Pr. familie
1.000 kr.
Kontaktperson
Majbritt Hansen
mistethjertebarn@hjerteforening.dk
41 67 96 10