<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Om os

 

Velkommen til Hjerteforeningen Odsherred.

Vi er en underafdeling af Hjerteforeningen

Vi er med til at formidle Hjerteforeningens budskaber omkring forebyggelse – oplysning om hjertesygdomme – ny forskning samt yde støtte og rådgivning til hjertesyge og pårørende med henblik på at højne livskvaliteten.

Samtidig bakker vi op om Hjerteforeningens landsdækkende kampagner med lokale aktiviteter.

I Odsherred er der ca. 800 medlemmer af Hjerteforeningen. Når man er medlem af Hjerteforeningen er man også automatisk medlem af sin lokalforening.

Formålet med lokalforeningen er at skabe og tilbyde så mange forskellige og relevante tilbud som muligt for borgere i Odsherred.

Du kan se alle vores aktiviteter i kalenderen, der løbende bliver opdateret.

Du vil opdage at der faktisk er rigtig mange gode tilbud lige fra Netværksgrupper hvor hjertesyge mødes i deres eget frirum og taler sammen laver aktiviteter sammen, tager på ture og gåture sammen …til

Pårørende til hjertesyge som mødes i deres eget fælleskab og taler om de ting som de har brug for at dele med andre…samt

Tilbud til hjertemotion med kompetent instruktør – Hjertestier – Kystvandring – Hjerte cafeer med foredragsholder der laver oplæg om det der rører sig lige nu og som har interesse.

Ud over disse tilbud vil vi også gerne rette fokus på events hen over året…Men vi kunne også godt tænke os at drage dig noget mere ind Hjerteforeningen, så hvis du har nogle gode ideer eller hvis du skulle have lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen Odsherred, det kan bare være med enkelte opgaver, uden du behøver at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kontakt en fra bestyrelsen som også kan fortælle dig mere om lokalforeningen.

Hvis du syntes der mangler noget eller du har en god ide så kontakt os endelig.