<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Landsdækkende

Ønskelands Pausehus

Skrevet torsdag d. 13. januar 2022

– ophold for alvorligt og kronisk syge børn og deres familie

Ønskeland er tilbud om et ophold som giver en pause fra hverdagen.

Ønskeland er noget særligt. Et hus langt ude på landet, hvor der er plads til alle, og hvor familier får ro til at være sammen. Opholdene tilbydes til børn i alderen 0-18 år, der lever med alvorlig eller kronisk sygdom. Opholdet er for hele familien og for børn fra hele landet.

Ønskeland byder på hyggelige aktiviteter, svømmehal og naturskønne omgivelser. Her skabes netværk til andre familier, og vi lægger vægt på at der er plads til og muligheder for alle i Ønskeland.

Vi ønsker derfor at give familier et tilbud om rekreation, afslapning, nye venskaber, fællesskaber og at få tid til hinanden. Vi gør det ganske enkelt ved at tilbyde et ophold, hvor de bare skal være. Vi sørger for maden, frivillige aktiviteter, ro og dejlige frivillige, der har god tid. På den måde kan vi forhåbentlig give familien lidt mere overskud med hjem, og måske nye venner/et udvidet netværk.
Ønskeland er finansieret af fonde og private, og derfor gratis for familierne.

Ønskeland holder til i lækre faciliteter på Øland ved Brovst i Nordjylland. Tilbuddet er landsdækkende. Øland er kendt for sin smukke skov, dæmning med fuglereservatet, Oxholm mølle og slot, samt en lækker golfbane. Ønskeland har dejlige udendørs faciliteter, hvor der er mulighed for bål, låne cykler, lege og spille fodbold.

Ønskeland har besøg af 5-7 familier om ugen. Familierne bor i dobbeltværelser, hvor der er plads til 2-3 personer. I fælleshuset er der svømmehal, fitness, spilleområde og et stort spiseområde. Ønskelands kok laver mad til familierne. I Ønskeland spiser vi sund, almindelig mad.

Et ophold i Ønskeland er 4 eller 6 dage, og familien søger selv om ophold herunder.

I kan læse mere om Ønskelands Pausehus på:
www.oenskeland.dk
www.facebook.com/www.Oenskeland.dk

I er velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

Venlig Hilsen
Camilla Bundgaard
Leder af Ønskeland
[email protected]
25 53 00 04 /44 22 52 52

 

ANSØGNING OM OPHOLD I ØNSKELAND