<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerte- og Lungetransplantationsklubben

Juletur 2023 til Fængslet

Skrevet søndag d. 17. september 2023

FÆNGSLET beskriver markedet således: “Kom og mærk den særlige stemning, når rå rammer og julehygge fusionerer til ren råhygge. Gå på opdagelse blandt 200 stande med julegaveidéer, der forbavser selv julemanden. Juletog, gåseparade, æbleskiver, julepynt og kunsthåndværk – og selvfølgelig brændte mandler, julemand og pyntegran. Alt dette og meget mere til har vi samlet i en gigantisk pakke, og du får endda lov at åbne den inden juleaften!  

Vi sørger for alt det julede – det eneste, du skal huske, er at medbringe familien. Tag en spadseretur langs den hyggelige juleallé med telte. Tag en tur med juletoget Polarekspressen i nissebyen Snekøbing, eller besøg julemanden, der sidder og arbejder på sin liste.  

Hvis I bliver sultne, kan I nyde både æbleskiver, burgere, risengrød, vegansk dahl, pandekager og meget, meget mere i vores nye udvidede madområde med ekstra mange siddepladser. 

Traditionen tro kan I gå på opdagelse i Snedkeriet og i Gymnastiksalen, hvor I finder alle de hjemmelavede sysler – mon ikke I falder over et supplement til julepynten? 

Og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for kunsthåndværk, design og brugskunst. Samt et helt delikatesseområde, hvor I kan smage på julens fristelser og købe lækkerierne med hjem. 

Hele Vestsalen er også åbnet op med skønne design og kunsthåndværk stande, spisesal, café og FÆNGSLETs foto-væg”.
 

Klubben beder om en egen betaling på 150 kroner. For dette får I entre, lidt frokost/brunch klokken 10.45 og senere kaffe og æbleskiver.  

Tilmelding til Benny Sørensen på 2093 7203 eller [email protected] 

Indbetal 150,00 kr.  til Dansk Bank på reg.nr. 9570    kontonummer 13358435 

DEADLINE for tilmelding og betaling er fredag den 3. november 2023