<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerte- og Lungetransplantationsklubben

Netværksdag for forældre med transplanterede børn

Skrevet onsdag d. 31. januar 2018

 

Kære forældre!

Hjerteforeningens Hjerte- og Lungetransplantationsklub vil gerne invitere forældre til transplanterede børn, samt forældre til børn på ventelisten, til en sammenkomst.

Dato og tid: Fredag d. 18. maj 2018, kl. 16.00

Sted: Hjerteforeningen, Vognmagergade 7, 1120 København K

På Rigshospitalet bliver gennemsnitlig et til to børn årligt hjertetransplanteret. Børnene er i meget forskellige aldre når de bliver transplanteret og dermed er også deres tilgang til transplantationen, oplevelsen af den og behovene efter, meget forskellige.

Tilfælles er dog, at livet efter en transplantation giver ikke mindst barnet, men også hele familien en chance for et liv med muligheder og nye glæder. Men også mange udfordringer og spørgsmål følger med. Der er den livsnødvendige medicin og dens bivirkninger, håndteringen af et liv med nedsat immunforsvar og meget mere.

I transplantationsklubben oplever vi, at det kan være en stor støtte og glæde at kunne dele oplevelserne og de mulige spørgsmål med andre, som står i samme situation.
Vi vil derfor gerne invitere til en sammenkomst over en kop kaffe og en sandwich senere, hvor vi som forældre kan møde hinanden og tale om livet.

Sammen med os vil også Rikke Karlsen, koordinationssygeplejerske på Rigshospitalets Børne-hjerteafdeling og Jytte Graarup, Klinisk sygeplejespecialist på Rigshospitalets Hjertecenter, være tilstede ved arrangementet og stille sig til rådighed for eventuelle spørgsmål og deltagelse i samtalen.

Vi håber på, at så mange forældre som muligt vil vælge at deltage i arrangementet, for at vi på denne måde kan ”finde hinanden” og se om der er et grundlag for fremtidige arrangementer, eventuel for og med børnene.

OBS: Forældre til børn i isolation skal kontakte Kathleen, så vi ikke laver evt. smittespredning.

Deltagelsen er gratis. Ved spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.


Tilmelding
senest den: 6.maj 2018

Til: [email protected] eller på tlf. 26154385.

 

Vi glæder os til at se jer!

Hjerte- og Lungetransplantationsklubben