<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Om os

I Viborg lokalforening formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse, oplyser om hjertesygdom og støtter patienter og pårørende. Vi arrangerer f.eks. foredrag og motionsaktiviteter og tager rundt til sundhedsarrangementer og giver information og måler vejledende jeres blodtryk.

Du kan se alle vore aktiviteter ved at klikke på kalender til højre.

Vi bakker Hjerteforeningens landsdækkende kampagner op med lokale aktiviteter.
Politisk er vi også på banen ved at tage væsentlige emner på sundhedsområdet op som f. eks. arbejdet med at implementere Rehabiliteringsplanerne for hjertesyge patienter i Viborg kommune.

Vi dækker lokalområderne under Viborg kommune herunder: Bjerringbro, Rødkærsbro, Karup, Mønsted, Stoholm, Skals, Møldrup, V. Bjerregrav, Ørum og Hammershøj.

Frivillig:

Har du lyst til at være frivillig i Viborg´s lokalforening så kontakt en fra bestyrelsen, som også kan fortælle mere om arbejdet i lokalforeningen.
Har du gode ideer til arrangementer eller andet, hører vi også gerne fra dig.

Motion:

Hjertegymnastik sker mandag  eftermiddage fra 16-17 på Verservang Skole. Vi er et blandedet hold. Instruktøren er fysioterapeut og der tages hensyn til de evt. helbredsmæssige problemer. Har du lyst til at være med , er du velkommen til at møde op mandag eller onsdag for en prøvegang. Ønsker du derefter at fortsætte, vil du blive bedt om at betale et gebyr på 350 kr for et halv år.

Hjertegymnastik – udendørs. Det er hver onsdag morgen kl. 8.15 – 9.15 og instruktøren er fysioterapeut. Vi benytter forskellige lokaliteter i Viborg og omegn – oftest omkring Sønæs. Vi er som udgangspunkt udenfor hele sæsonen, men kan komme indendørs. Har du lyst til at være med , er du velkommen til at møde op for en prøvegang. Ønsker du derefter at fortsætte, vil du blive bedt om at betale et gebyr på 350 kr for et halv år.

Yderligere oplysninger fås hos Niels Ole Hald på telefon 20325542.