<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Om os

I Motionsklubben kan du træne på fire forskellige måder.

Motionsklubben tilbyder løbetræning hver søndag kl. 9  – året rundt. Vi starter fra Kignæshallen, hvor der er mulighed for omklædning, bad og sauna. Efter løbet er der udstrækning med elementer af yogaøvelser.

Der er desuden intervaltræning tirsdag kl. 18 med start fra Kignæshallen, samt torsdag kl. 17:30 med start fra Kignæshallen (i sommerhalvåret bakkeløb i Færgelunden).

Vi løber i skovene omkring Jægerspris, hvor der er fine muligheder for både bakkeløb og langdistanceløb. Vores professionelle træner, Ole Munch, står for planlægningen af træningen, og han udarbejder et nyt løbeprogram hvert halve år. Se nærmere her på siden under løbetræning.

Motionsklubben har også en gågruppe, der hver tirsdag kl. 10 året rundt starter op fra Kignæshallen. Turene er tilpasset, så alle kan være med. Den sidste tirsdag i hver måned arrangeres ture til spændende steder i oplandet, hvor man kører til startstedet i bil. Se nærmere her på siden under menu: forsiden gågruppen.

Desuden har klubben en cykelgruppe, der hver torsdag kl. 10 året rundt cykler en tur.
Se nærmere her på siden under menu: forsiden cykelgruppen.

I vinterhalvåret er der cirkeltræning hver onsdag kl. 18:30 på Jægersprisskole.  Alle er velkommen til at deltage i træningen.
Vi glæder os til at se dig!