• Hjertemotion starter igen efter nytår den 8. januar 2020

    hver onsdag fra kl. 14.30 – 16.00 i Midtbyhallen med fysioterapeut Antje Benkier Pris: 200 kr. for 4 måneder Tilmelding til Kirsten Kittner tlf. 22472617 eller mail: kirstenkittner@Yahoo.dk

    Skrevet tirsdag d. 28. august 2018

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier 8. maj

    Forret: Grøn gazpacho med rejer 6 personer   Gazpacho: 1 stk agurk 1 stk avocado ½ fed hvidløg ½ galia melon 1 granny smith æble 1 håndfuld brøndkarse 1 håndfuld spinat Saft af 1 citron ½ dl koldpresset rapsolie 5 dl æblemost Salt   Garniture: ½ agurk ½ galia melon 120 gr rejer dild   […]

    Skrevet søndag d. 3. juni 2018

  • Hjertesunde kokkerier den 23. oktober kl. 17.00-21.00 Opskrifter

      Stegt helleflynder med linser, chorizo, tomat og muslinger 6 personer   400 gr helleflynder 200 gr grønne linser 50 gr chorizo 2 stk. bøf tomat 1 kg blå muslinger 1 dl hvidvin 2 dl mælk 2 dl cremefine 15% 1 skalotteløg ”finhakket” Persille Hvidløg Citron   grønne linser koges med salt i ca. 20-25 […]

    Skrevet tirsdag d. 4. juli 2017

  • Hjertesunde kokkerier den 28. november kl. 17.00-21.00 Opskrifter

      Jordskokkesuppe med skindstegt sandart, kørvel, æbler og peberbacon 6 personer   Ingredienser: 360 gr sandart med skind Jordskokkesuppe 500 gr jordskokker ½ skalotteløg 1 fed hvidløg 9 dl vand ½ dl piskefløde 1 dl æblemost olivenolie Kørvelolie 1 dl olie 100 gr kørvel Peberbacon & æbler 120gr peberbacon 2 æbler Pynt Kørvel Olivenolie   […]

    Skrevet tirsdag d. 4. juli 2017

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier 4. april

    Hvide asparges med vadehavsrejer og rygeost 6 personer   12 hvide asparges 2 dl rygeost 2 dl creme fraiche 18% 1 tsk dijon sennep 240 gr vadehavsrejer 12 vagtelæg ½ dl sennepsfrø 1 dl koldpresset raps olie 1 citron Salt/peber Vild sennep   De hvide asparges skrælles og blancheres i kogende vand til al dente, […]

    Skrevet søndag d. 28. maj 2017

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier den 15 februar

    Her er opskrifterne fra den 15. februar, god fornøjelse Butternut suppe med rejer og estragon 6 personer   1 butternut ½ stang vanilje 1 skalotteløg 3 fed hvidløg 1 dl appelsin juice 7 dl kyllingefond Knivspids safran Knivspids espelette Salt Olivenolie Rejer estragon   Halver butternut og fri dem for kerner, pensle med oliven olie […]

    Skrevet fredag d. 24. februar 2017

  • Opskrifter fra hjertesunde kokkerier den 30. november

    Røget laks med peberrod, æbler, pumpernickel og dild 6 personer   Ingredienser: ¤ 480 gr røget laks ¤ 100 gr Pumpernickel Pynt ¤ Hjulekrone ¤ Dild Dildolie ¤ 1 dl olie ¤ 100 gr dild Peberod/æble creme ¤ 6 granny smith æbler ¤ 20 gr smør ¤ Peberrod efter smag ¤ 1 dl vand ¤ […]

    Skrevet tirsdag d. 20. december 2016

  • Billeder og opskrifter fra Hjertesunde kokkerier. 23.10.2016.

    Vi skal i fællesskab tilberede en hjertesund menu, som består af forret, hovedret og dessert, vi indtager menuen med et glas udsøgt vin. Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck fra Stella Maris sammensætter menuen og giver anvisning på tilberedning. Vi har fokus på vitaminer og mineraler. Sted: Vestre Skole, Gyldenbjergvej, 5700 Svendborg. Pris: 75 kr. Tilmelding til kirstenkittner@yahoo.dk  […]

    Skrevet søndag d. 9. oktober 2016

  • Hjertemotion start onsdag den 7. september

    Hjertemotion starter igen onsdag den 7. september og indtil 14. december. Der er ikke motion i uge 42 Hjertemotion hver onsdag i Midtbyhallen, Johannes Jørgensensvej fra kl. 14.30 til 15.30 efterfulgt af socialt samvær fra kl. 15.30 til 16.00   Tidligere og nye deltagere er velkommen Pris for 4 måneder kr. 150 Tilmelding til Kirsten Kittner […]

    Skrevet mandag d. 4. juli 2016

  • HJERTESUNDE KOKKERIER 9. marts, lidt billeder og opskrifter

    Hjerteforeningen i Svendborg sætter igen fokus på sund madlavning. Onsdag den 9 marts kl. 17-21 afholder vi igen et kursus i hjertesund madlavning.  Dette var overskriften på en aften i hyggeligt selskab med god sund mad og mange nye input. Nedenfor opskrifterne til aftenens menu En aften i køkkenet med professionel Kok Thomas Skovsmose-Falck fra […]

    Skrevet tirsdag d. 16. februar 2016