• (Aflyst) Hjertesunde kokkerier 26. maj

    Med kok  Thomas Skovsmose- Falck, Øhavskøkkenet I fællesskab tilberedes og spises en hjertesund menu. Pris for medlemmer 100 kr. ikke medlemmer 125 kr. Sted. Sundhøjskolen på Tåsinge Tidspunkt kl. 17.00     Tilmelding og betaling senest 18. maj Mail: Svendborg@hjerteforeningen.dk eller sms  tlf. 23428157 Betaling til mobilpay 571146 husk navn og antal eller konto  6840  […]

    Skrevet mandag d. 28. oktober 2019

  • NYHED! Medicinsk Yoga (MediYoga)

    Det er med glæde at Hjerteforeningen Svendborg kan tilbyde hjertepatienter i Svendborg kommune et helt unikt tilbud. Som et nyt tiltag i Hjertemotionen starter der hold op i Medicinsk Yoga (MediYoga) efter sommerferien. MediYoga er en moderne, evidensbaseret terapeutisk yogaform, hvis overordnede formål er at skabe en grundlæggende balance fysisk og mentalt. Den er udviklet […]

    Skrevet torsdag d. 27. juni 2019

  • Motion for alle medlemmer starter efter nytår den 8. januar 2020

    Motion for alle medlemmer  onsdage fra kl. 12-13 ved instruktør Alice Sander Sted: Bagergade 67 gennem gården første del fra 18 september. ingen træning i uge 42 Opstart efter nytår igen Pris: 2 x 10 gange kr. 325 Tilmelding til Alice Sander tlf. 22865812

    Skrevet tirsdag d. 28. august 2018

  • Hjertemotion starter igen efter nytår den 8. januar 2020

    hver onsdag fra kl. 14.30 – 16.00 i Midtbyhallen med fysioterapeut Antje Benkier Pris: 200 kr. for 4 måneder Tilmelding til Kirsten Kittner tlf. 22472617 eller mail: kirstenkittner@Yahoo.dk

    Skrevet tirsdag d. 28. august 2018

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier 8. maj

    Forret: Grøn gazpacho med rejer 6 personer   Gazpacho: 1 stk agurk 1 stk avocado ½ fed hvidløg ½ galia melon 1 granny smith æble 1 håndfuld brøndkarse 1 håndfuld spinat Saft af 1 citron ½ dl koldpresset rapsolie 5 dl æblemost Salt   Garniture: ½ agurk ½ galia melon 120 gr rejer dild   […]

    Skrevet søndag d. 3. juni 2018

  • Hjertesunde kokkerier den 23. oktober kl. 17.00-21.00 Opskrifter

      Stegt helleflynder med linser, chorizo, tomat og muslinger 6 personer   400 gr helleflynder 200 gr grønne linser 50 gr chorizo 2 stk. bøf tomat 1 kg blå muslinger 1 dl hvidvin 2 dl mælk 2 dl cremefine 15% 1 skalotteløg ”finhakket” Persille Hvidløg Citron   grønne linser koges med salt i ca. 20-25 […]

    Skrevet tirsdag d. 4. juli 2017

  • Hjertesunde kokkerier den 28. november kl. 17.00-21.00 Opskrifter

      Jordskokkesuppe med skindstegt sandart, kørvel, æbler og peberbacon 6 personer   Ingredienser: 360 gr sandart med skind Jordskokkesuppe 500 gr jordskokker ½ skalotteløg 1 fed hvidløg 9 dl vand ½ dl piskefløde 1 dl æblemost olivenolie Kørvelolie 1 dl olie 100 gr kørvel Peberbacon & æbler 120gr peberbacon 2 æbler Pynt Kørvel Olivenolie   […]

    Skrevet tirsdag d. 4. juli 2017

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier 4. april

    Hvide asparges med vadehavsrejer og rygeost 6 personer   12 hvide asparges 2 dl rygeost 2 dl creme fraiche 18% 1 tsk dijon sennep 240 gr vadehavsrejer 12 vagtelæg ½ dl sennepsfrø 1 dl koldpresset raps olie 1 citron Salt/peber Vild sennep   De hvide asparges skrælles og blancheres i kogende vand til al dente, […]

    Skrevet søndag d. 28. maj 2017

  • Opskrifter fra Hjertesunde kokkerier den 15 februar

    Her er opskrifterne fra den 15. februar, god fornøjelse Butternut suppe med rejer og estragon 6 personer   1 butternut ½ stang vanilje 1 skalotteløg 3 fed hvidløg 1 dl appelsin juice 7 dl kyllingefond Knivspids safran Knivspids espelette Salt Olivenolie Rejer estragon   Halver butternut og fri dem for kerner, pensle med oliven olie […]

    Skrevet fredag d. 24. februar 2017

  • Opskrifter fra hjertesunde kokkerier den 30. november

    Røget laks med peberrod, æbler, pumpernickel og dild 6 personer   Ingredienser: ¤ 480 gr røget laks ¤ 100 gr Pumpernickel Pynt ¤ Hjulekrone ¤ Dild Dildolie ¤ 1 dl olie ¤ 100 gr dild Peberod/æble creme ¤ 6 granny smith æbler ¤ 20 gr smør ¤ Peberrod efter smag ¤ 1 dl vand ¤ […]

    Skrevet tirsdag d. 20. december 2016