<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Sæby

Foredrag med Peter Mygind 10.4.2024 kl. 19 i Manegen Sæby

Skrevet søndag d. 15. oktober 2023

Find din indre kriger – er du syg mand!

 

Når vi mennesker bliver syge, har vi brug for enorm styrke. I et sygdomsforløb er det derfor afgørende, at du finder din indre kriger frem, så både du og dine nærmeste får alt den omsorg og behandling, der er brug for så angst, sorg og følelsen af afmægtighed ikke tager kontrollen og styringen over dit liv.

Hør Peter fortælle om sit møde med sygehusvæsenet, som han har været tæt på flere gange i sit liv. Det er både humoristisk, rørende og følsomt, og tilbyder motivation til at håndtere et sygdomsforløb – både som pårørende og patient. Peter har haft tre blodpropper og et hjertestop – og så har han stået på sidelinjen som pårørende til familie og venner med kræft og epilepsi. I dag er han ambassadør for Hjerteforeningen og her arbejder han på at give oplysning og fokus i den gode sags tjeneste, nemlig hjertets.

Arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen i Sæby og Manegen Sæby Kulturhus

Billet kan købes på www.fof-vendsyssel.dk