”Gå for hjertet” til Boserup Skov

Hjerteforeningen Roskilde inviterer til en gåtur med turleder May-Britt Damgaard, der selv er hjertepatient og som elsker at gå ture, men ikke længere er i stand til at gå hurtige og lange ture. Turen vil foregå i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Vi håber på, at skoven stadig står smuk i sine gyldne efterårsfarver.

Vi følger den gule rute frem til Parcelgårdsvej og videre rundt om Dyrehaven, som også er udlagt som Stilleskov, hvilket indebærer, at vi kun må føre dæmpede samtaler af hensyn til dyrebestanden. Ved Dyremosen drejer vi til venstre ad Hovedvejen tilbage til p-pladsen.

Det vil være muligt at gøre et ophold undervejs, hvor egne drikkevarer kan nydes.

Turlængde: ca. 3 km
Pris: gratis
Husk: gode sko og egne drikkevarer.

Har du spørgsmål til turen kan May-Britt træffes på tlf. 61661612.

Tilmelding med oplysning om navn og tlf.nr., skal ske til May-Britt via mail: Roskildehjerteforening@gmail.com  i tilfælde af turlederen må melde afbud.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Boserup skov, Boserupvej 78-80
Datoer