<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Velkommen til Halsnæs Hjerteforening

Lokalforeningen Halsnæs blev stiftet den 24. september 2008. Den  er – som alle andre lokalforeninger rundt om i landets kommuner  en underafdeling af Hjerteforeningen.

I Halsnæs kommune er vi i øjeblikket omkring 800 medlemmer, og det er 456 flere medlemmer, end da vi startede i 2008.

Bestyrelsen håber, at endnu flere melder sig ind i Hjerteforeningen, så vi bliver mange flere, der kan støtte det vigtige arbejde, som foreningen gør.

HJERTESTI. Den 13. juli 2010 blev den første hjerte sti i Halsnæs kommune indviet af borgmesteren. Hjertestien er til fri afbenyttelse og et rigtig godt bud på en frisk søndagstur. I 2022 er der indviet nye Hjertestier – to i Hundested (Grønnesse Skov og Ullerup Skov), en i Frederiksværk (Asserbo Golf Club) og en i Ølsted (Ølsted Grusgrav).

NYTÅRSMARCH. Vi mødes på Hjertestien og går det nye år ind – se i kalenderen hvornår.

HJERTECAFÉ. Vi har cirka 6 arrangementer om året, hvor fagligt kompetente mennesker kommer og fortæller os om den nyeste viden og de erfaringer, som de har omkring hjerte- og kredsløbssygdomme. Derudover underholdning med spændende gæster.
Man kan læse om arrangementerne i kalenderen på hjemmesiden.

LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLP. Ønsker du et Giv Liv kursus på din arbejdsplads, i din boligforening eller andet kan man kontakte Hjerteforeningen på telefon 7025 0000.

HJERTEMOTION – gør en forskel for dit hjerte.  I Halsnæs kommune har du mulighed for at deltage i Hjertemotion 16 gange i foråret og 16 gange i efteråret pt. en gang om ugen (pt. mandage). Vi har to hold. Træningen varetages af faguddannet personale.

MOTION I NATUREN er blevet en fast bestandel af vores motionstilbud i det fri. Det foregår i Ølsted og Vinderød en gang om ugen i al slags vejr. Og når det er mørkt med pandelamper og refleksveste. Kom Glad!