<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Om os

320X213_BREDE_HOFTER

I lokalforeningen Faaborg-Midtfyn formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse. Vi oplyser om hjertesygdom og støtter patienter og pårørende. Vi arrangerer f.eks. foredrag og motionsaktiviteter.

Vi bakker op om Hjerteforeningens landsdækkende kampagner med lokale aktiviteter. Politisk er vi også på banen ved at tage væsentlige emner på sundhedsområdet op til debat lokalt.

Du kan se alle vores aktiviteter i kalenderen til højre.

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt én fra bestyrelsen, som også kan fortælle mere om arbejdet i lokalforeningen. Se Kontakt under MENU

Som frivillig får du oplevelser og glæde ved at løse opgaver i et fællesskab, tilfredsstillelsen ved at gøre en indsats og personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser.

Du kan altid sige nej til opgaver, som du ikke har lyst eller kvalifikationer til at påtage dig.

Vi vil meget gerne have flere frivillige og har du gode ideer til arrangementer eller andet, hører vi også gerne fra dig.

Hjerteforeningens hjemmeside finder du gode oplysende artikler, hjertegode opskrifter, debatsider, lægefaglige svar og råd samt meget andet.