<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Svendborg

Ny bestyrelse i Hjerteforeningen Svendborg

Skrevet tirsdag d. 19. oktober 2021

Det lykkedes ikke at skaffe en fuldtallig bestyrelse ved forårets generalforsamling, så d. 23 september blev der igen afholdt en genstiftende generalforsamling med meget større succes. Vi er igen en arbejdsdygtig bestyrelse i Hjerteforening i Svendborg. De nyvalgte er: Lars Foged, Leif Hansen og Palle Jacobsen. De tre hidtidige medlemmer er: Rita Foged, kasserer og næstformand Villy Andersen og formand Ulla Bebe Krog.
Bestyrelsen har oprettet en Facebookprofil: Hjerteforeningen Svendborg, da vi forventer at nå bedre ud til medlemmerne den vej og beholder stadigvæk hjemmesiden. Det første arrangement ligger i slutningen af november, og meldes snart ud.