Næste arrangement

Ladywalk – danmarks største motionsevent for kvinder

Mandag 30. maj 2022 kl. 17:00 - 21:00

Skælskørhallen - 4230 Skælskør

• Ladywalk 30. maj 2022

Deltag i den årlige motionsdag for kvinder. Se mere under aktiviteter.

Skrevet søndag d. 20. marts 2022

• Landsuddeling 24. april

Årets landsuddeling er den 24. april. Se mere under aktiviteter.

Skrevet søndag d. 20. marts 2022

• Hjertemotion

Så er der igen mulighed for at dyrke Hjertemotion i trygge rammer – Ledige pladser både mandag/tirsdag i Slagelse. Hjertemotion i Korsør på forespørgsel. Tilmelding kan ske på slagelse@hjerteforening.dk, telefon 28763135 eller ved indbetaling af deltagergebyr. Se mere i aktivitets kalenderen.

Skrevet tirsdag d. 4. januar 2022

• Deltag i nyt internationalt projekt

Kære patienter og pårørende Et nyt internationalt projekt har til formål at forbedre medicinering efter udskrivelse fra hospital. Dette gøres ved først at beslutte en række effektmål som altid bør indgå i forskning omkring forbedring afmedicinering efter udskrivelse. Baggrunden for at udvælge og beslutte bestemte effektmål kommer fra et internationalt initiativ der skal få forskere […]

Skrevet lørdag d. 30. oktober 2021

• Hjertemotion

Så er der igen mulighed for at dyrke Hjertemotion i trygge rammer – Ledige pladser både mandag/tirsdag i Slagelse og en enkelt plads onsdag i Korsør. Først til mølle. Tilmelding kan ske på slagelse@hjerteforening.dk, telefon 28763135 eller ved indbetaling af deltagergebyr. Se mere i aktivitets kalenderen.

Skrevet torsdag d. 5. august 2021

• Generalforsamling og foredrag 22.02.2022

Hjerteforeningen afholder den årlige Generalforsamling efter foredraget “Med Sisyfus ombord” – Hør Henning Böhm´s livsbekræftende foredrag om et forsøg på en jordomsejling på trods af hjertesygdom. Se mere under aktiviteter.

Skrevet lørdag d. 3. juli 2021