• 20/10 Gåtur

I tirsdags var 8 medlemmer med ude at gå en knapt 5 km. lang tur rundt i byen. Jørna var med og tog nogle billeder, som alle har givet tilladelse til bliver vist. Vi går hver anden tirsdag kl. 15 i ulige uger, med afgang fra Heimdals plads. (Lause)

Skrevet fredag d. 28. august 2020

• 2/9 Hjertegymnastik

Vi må nu starte vores hjertegymnastik op igen, og første gang er onsdag d. 2/9 kl. 15.45. Salens størrelse gør at vi maksimalt må være 25 personer sammen af gangen.

Skrevet fredag d. 28. august 2020

• Corona

Som situationen er nu, må vi så småt starte  op med nogle ting. D. 2/9 med hjertegymnastik og d 8/9  med gåture fra Heimdals plads “Lause”

Skrevet tirsdag d. 10. marts 2020

• Aktivitetsfolder forår 2020

Skrevet torsdag d. 30. januar 2020

Du kan også blive opdateret på vores facebookside ved at klikke på dette link: http://www.facebook.com/search/top/?q=hjerteforeningen%20nyborg

Skrevet torsdag d. 26. marts 2015

• Er du den nye frivillig ?

Send os en mail, eller ring til en i bestyrelsen – vi skal bruge: Navn Adresse E-mail Telefon Du kan evt. få tid til at: Omdele flyers tæt ved dig. Medhjælper ved arrangementer. Lave kaffen. Guide – evt ved “hjertestivandring”. Som ‘tovholder’ og ansvar for en gruppe. Eller noget helt andet

Skrevet torsdag d. 26. marts 2015