Næste arrangement

Storebæltsvej 13-15
5800 Nyborg

• Besøg på Slipshavn 15.september

Rundvisning på Flådestationen Slipshavn, hvor vi Inden rundvisningen vil blive informeret om stedet ved dagens rundviser. Under turen vil være mulighed for at afprøve sine færdigheder som styrmand på simulator. Vi starter med lidt smørrebrød og drikkelse inden rundvisning.

Skrevet lørdag d. 27. august 2022

• Er du den nye frivillig.

Send os en mail, eller ring til en i bestyrelsen – vi skal bruge: Navn Adresse E-mail Telefon Du kan evt. få tid til at: Omdele flyers tæt ved dig. Medhjælper ved arrangementer. Lave kaffen. Guide – evt ved “hjertestivandring”. Som ‘tovholder’ og ansvar for en gruppe. Eller noget helt andet.

• Hjerterytterne 11. september 2022

Kom og deltag i endnu en forhåbentlig god dag sammen med Hjerterytterne fra Team Esbjerg. Teltet er rejst, borde og bænke er stillet op, og dagen vil byde på lidt grill, drikkelse socialt samvær og meget andet godt. Vi vil på dagen også gøre opmærksom på vores virke og arrangementer i Hjerteforeningens, Nyborg Lokalforening […]