<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

“Fodbold for hjertet” på Kløvermarken- Sundby Boldklub

‘Fodbold for Hjertet’ er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme. 

En halv million danskere er ramt af hjerte-kar-sygdomme, og hvert år dræber disse sygdomme tusindvis af danskere. Her kan motion både forebygge og give et længere og bedre liv, og med de rigtige motionstilbud til målgruppen, bliver de gode vaner ikke droppet i det lange løb. 

Motionsfodbold har et stort potentiale i forhold til fastholdelse af spillerne. Sammenhold, fællesskab og god og varieret træning til alle betyder, at fodbold kan være nøglen til et bedre liv for danskere med livsstilssygdomme. 

Derfor er DBU gået sammen med Hjerteforeningen om ‘Fodbold for Hjertet, som skal få mindst 800 borgere i målgruppen med i projektet, hvor de kan dyrke motion i fællesskab med andre ligesindede.

I er meget velkomne til at deltage på vores hold, der træner på Sundby BK’s baner. Det foregår ikke på den helt store fodboldbane, men en mindre. Der er en rigtig god stemning på holdet, og der tages hensyn til alle, og naturligvis overholdes de gældende Corona-restriktioner.

Når forholdene tillader det, er der mulighed for en 3.  halvleg, hvor man kan hygge sig sammen og evt. købe kaffe og ostemadder.

Holdet spiller mandage klokken 11-12 – første gang i år er 8. marts 2021

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål på fodboldforhjertet@dbu.dk

Med de hjerteligste hilsener Margit Grome, formand for hjerteforeningen i København S

mail: margitgrome@gmail.com

Praktiske oplysninger

Sted
Sundby BK, Raffinaderivej 3
2300 København S
Kontaktperson
Flemming Jacobsen
partner@sundbyboldklub.dk
42244056