<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Generalforsamling 10. marts

Skrevet tirsdag d. 16. februar 2021

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i den årlige generalforsamling.

Onsdag den 10. marts kl. 19

På grund af COVID-19 gennemfører vi generalforsamlingen som et elektronisk møde (Zoom), så vi sikrer, at vi ikke bidrager til smittespredning og derved passer på de særlige risikogrupper. Selve generalforsamlingen vil i princippet forløbe som altid med flg. dagsordenpunkter:

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Bestyrelsen fremlægger regnskab til orientering
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Valg af bestyrelse
  6. Eventuelt

Der er et par ledige pladser i bestyrelsen og derfor søger vi dig, som vil være med til at videreføre og udvikle de lokale tilbud til hjertepatienter og pårørende som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Indkomne forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen senest 2 uger før afholdelse på mail til formand Leif Haagensen på mail: l.haagensen@godmail.dk

Det er kun medlemmer af Hjerteforeningen, der kan stille op til bestyrelsen og stemme.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen skal du tilmelde dig via nedenstående link. Mødet forventes at vare max 1 time.

Tilmeld dig – klik her

Har du spørgsmål vedr. generalforsamlingen eller ønsker du at høre mere om den frivillige indsats i vores kommune, er du meget velkommen til at kontakte os i bestyrelsen.
For tekniske spørgsmål vedr. login/Zoom er det muligt at få hjælp forud for generalforsamlingen ved henvendelse til Astrid på frivilligadministration@hjerteforeningen.dk eller tlf.: 40 14 78 94. Der er åbent for henvendelser mandage kl. 9:30-11.00 og torsdage kl. 14.00-15:30.

Vi håber at møde dig virtuelt den 10. marts.

Med venlig hilsen Hjerteforeningen Ikast-Brande