<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Allerød

Hjertesund Motion i Allerød er den 29. oktober afsluttet for 2020!

Skrevet torsdag d. 29. oktober 2020

Hjerteforeningen i Allerød havde planlagt 10 gange Hjertesund Motion i dette efterår.

Vi startede torsdag den 17. september med 34 deltagere, og det synes vi er rigtigt flot, og viser at behovet er til stede.

Desværre er Covid19 situationen blevet forværret og de nye krav til korrekt adfærd giver blot tilladelse til 10 personer i alt til et arrangement, selv om det foregår ude i naturen.

Alle deltagere er blevet registreret med navn og telefonnummer, så vi kan kontakt dem, hvis der skulle optræde smitte iblandt deltagerne, eller af anden årsag.

Vi har heldigvis ikke registreret noget smitte tilfælde blandt de 56 mennesker der har deltaget i efterårets Hjertesund Motion.

Alle de deltagere,  der er faste deltagere i aktiviteten, blev i uge 43 kontaktet og oplyst om, at vi desværre er nødt til at standse med Hjertesund Motion for i år.

Da ikke alle af de 56 var blevet kontaktet mødte vi op til starttidspunktet i dag den 29. oktober, for at sikre at ingen gik forgæves.

Fremmødet i dag var heldigvis så lavt, at turen kunne gennemføres for sidste gang.

Vi takker alle deltagerne for opbakningen til Hjerteforeningen, og opfordrer jer til at fortsætte med at motionere i den udstrækning det findes forsvarligt.

Vi ser frem til at se jer igen, når vi forhåbentlig kan genoptage Hjertesund Motion i 2021.