Covid 19 Hjertecafé

Skrevet tirsdag d. 15. september 2020

Kære medlemmer i Vordingborg Afdeling.

Det er med største beklagelse at vi må konstatere at hjertecafé er endeligt aflyst.

Det er fra Hjerteforeningen blevet meddelt at vi ikke må deltage i hjertecaféen hverken i Vordingborg eller Stege.

Vi er utroligt kede af denne beslutning, men vi retter os selvfølgelig efter den besked. Vordingborg Kommune har meddelt at de heller ikke kan gennemføre caféerne som situationen er lige nu, det er hensynet til eventuel smitte af vores frivillige der er grundlaget for beslutningen.

Vi må nok konstatere at dette kommer til at vare mindst et år, måske længere, i hvert fald indtil der er fundet en vaccine som er effektiv.

Vi håber selvfølgelig at der er forståelse for den beslutning der er truffet, det er nødvendigt som situationen er nu, og vi vender tilbage når der er nyt om situationen.