Kost og kolesterol

Skrevet lørdag d. 1. april 2017

Torsdag, den 20. april 2017 får Hjerteforeningen Vejle Kommune besøg af klinisk diætisk Inger N. Larsen fra Hjerteforeningens Rådgivning i Aarhus, som holder et foredrag om kost og kolesterol.

Rigtigt mange danskere får konstateret forhøjet kolesterol. Hvad betyder kosten og livsstilen for udviklingen af hjerte-kar sygdom?

Kan kolesteroltallet ændres ved at ændre på kosten? Er det overhovedet nødvendigt, at tænke over kostvanerne, hvis man får kolesterolsænkende medicin? Hvis ja, hvad er det så i kosten, det nytter at ændre?
Under foredraget vil det være muligt, at stille spørgsmål.

Foredraget er kl. 17 i Foreningernes Hus, Vissingsgade 31, 1. sal, Vejle (indgang på bagsiden af bygningen mod banen).
I Pausen vil der blive serveret salat, brød, vand og kaffe.
Tilmelding til foredraget, der er gratis, senest den 17. april 2017 på tlf. 21 66 34 38 eller 22819172. Alle er velkomne.