Hjerteforeningen Varde

Vil du gøre en forskel for Hjertesagen i Varde Kommune?

Skrevet tirsdag d. 10. januar 2023

Hjerteforeningen har brug for dig!

Hjerteforeningen søger nogle engagerede og hjertelige ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel for Hjertesagen i Varde Kommune.

Hjerteforeningen i Varde har i mange år leveret gode motionsaktiviteter og foredrag for medlemmerne, og den gode gruppe af dygtige frivillige søger nye kræfter til at videreføre og udvikle arbejdet.

Er du hjertepatient, pårørende eller blot optaget af at sikre gode tilbud for hjertesyge og medlemmer af Hjerteforeningen i netop Varde Kommune, så vil jeg gerne invitere dig til et informationsmøde, hvor du kan høre mere om arbejdet for Hjertesagen.

Informationsmødet finder sted onsdag den 18. januar kl. 17.00 – 18.00 på Frivillighuset, Storegade 25B, 6800 Varde.

Du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage, andet end at have lyst til at bidrage og være nysgerrig på at vide mere om Hjerteforeningens frivillige arbejde i Varde Kommune.

Skriv til [email protected], hvis du ønsker at tilmelde dig det uforpligtende informationsmøde eller ring på 20 42 50 60 for at høre mere.

Vi glæder os til at se dig.