<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerte- og Lungetransplantationsklubben

Tur til Stevns Fortet

Besøg på Stevnsfortet

Bestyrelsen vil gerne invitere til et udflugt til koldkrigsmuseet Stevnsfortet. Et sted hvor historien omkring den kolde krig bliver formidlet på en meget levende måde.

Så sæt et stort kryds i kalenderen søndag, den 14.august!

Vi mødes kl. 11.00 på ved indgangen til museet,

Adressen er Korsnæbsvej 60

                      4673 Rødvig

Vi starter udenfor med en sandwich og en vand.

Klokken 12 deltager vi i en rundvisning i bunkeren, som varer halvanden time og er på ca. 3 km. Til dårligt gående er der mulighed for at låne en kørestol. Det er en god ide at huske en varm trøje, da der kun er omkring 10 grader nede i bunkeren.

Turen er absolut en mindeværdig oplevelse!

Efter turen i undergrunden er der stadig lidt tid til at se nærmere på det autentiske missilsystem som skulle beskytte Danmark mod fjendens fly og som befinder sig på fortets terræn.

Ca. kl. 14.30 tager vi på en kort køretur til Højerup kirke. En gammel kirke som ligger på den 30m høje klint og som er meget unikt siden koret styrtede ned i havet i en storm i 1928. Kirken er udnævnt til UNESCO verdensarv og et helt uforglemmeligt syn.

Umiddelbar ved siden af kirken ligger traktørstedet Højeruplund hvor vi kl 15 får serveret en kop kaffe og kringle som fælles afslutning på turen.

Tilmeldingen skal ske senest den 15.juli på telefon 26154385, eller per mail til kathleenpade@gmail.com

Deltagergebyret er på 150kr. og tilmeldingen er først gældende efter deltagergebyret er indbetalt på Danske Bank reg: 7639 kontonr: 1002797 Husk at angive navn ved indbetalingen.

Synes du det er langt at køre for dig, så overvej samkørsel eller en overnatning, f.eks. på Faxe vandrehjem. Det ligger kun 20km fra Stevns og lige ved siden af Faxe kalkbrud. Her blev ”Olsen banden ser rødt” og ”Vinterbrødre” optaget. Der er rig mulighed for en god vandretur!

Vi glæder os meget til at opleve disse fantastiske steder sammen!

Praktiske oplysninger

Sted
Stevns Fortet, Korsnæbsvej 60, 4673 Rødvig
Datoer
Søndag 14. august 2022 kl. 11:00 - 15:30
Priser
Alle fra 8 år og op inkl. mad
150 kr.
Kontaktperson
Kathleen Pade
kathleenpade@gmail.com
26154385