<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Nyt omkring Coronavaccine

Skrevet onsdag d. 6. januar 2021

Rigshopitalet/Kasper Rossing har bedt mig skrive til jer, da de er enormt presset af patienter, der kimer dem ned for at høre omkring proceduren og rækkefølgen for modtagelse af vaccine. Jeg har endnu ikke snakket med Skejby, men jeg går ud fra at situationen er meget lig der.

Transplantationslægerne er af Sundhedstyrelsen blevet bedt om at udlevere CPR-nummer på alle, der har været transplanteret mere end 1 mdr. (er du transplanteret for mindre end 1 mdr. laves der en individuel vurdering).

Herefter er det op til Sundhedstyrelsen af vurdere, hvordan de transplanterede står i forhold til andre grupper, så lægerne kan IKKE sige noget om, og kan IKKE gøre noget for at fremskynde, hvor de transplanterede befinder sig i rækkefælgen af modtagere.

Alle transplanterede vil få besked i deres E-boks om hvornår de skal vaccineres, hvor de skal vaccineres og hvornår man får sidste del af vaccinen.
Kasper Rossing vidste at nogle sygehuse rundt om i landet var begyndet at tilbyde vaccine til transplanterede tilknyttet deres teams, men alt dette var helt og holdent op til en vurdering lavet af Sundhedsstyrelsen.

I bedes derfor undlade at kontakte jeres lokale sygehus eller det transplantationsteam I er tilknyttet. De ved ikke mere end den almene borger. Sundhedsstyrelsen har 100% styringen i denne situation.