<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Tønder

Mediyoga sæson 2024

Kort introduktion til Mediyoga, så foreligger der forskningsmæssig evidens for at denne yoga metode har en positiv virkning for patienter med forskellige lidelser.   Der kan være tale om  atrieflimren, højt blodtryk, efter myokard-infarkt, hjertesvigt, diabetes, forskellige former for cancer, stress, depression, angst, smerte, demens, diskusprolaps smerter, søvnløshed etc.

Mediyoga, medicinsk yoga, er en form af yogatræning i vejrtrækning og bevidst nærvær, sammen med aktive øvelser for krop og sind.
Kurserne har til formålet er at give deltagerne værktøjer til at hæve livskvaliteten; håndtere/lindre deres sygdomssymptomer ved hjælp af medicinsk yoga. Medicinsk yoga kan dyrkes af alle.   Øvelserne tilpasses den enkelte deltagers funktionsniveau så så alle kan være med, evt siddende på en stol eller skammel.

Kan du trække vejret, kan du også dyrke mediyoga!

Hjerteforeningen Tønder afslutter i november 2023 det seneste undervisningsforløb i Mediyoga i samarbejde med mediyoga lærer Henriette Liengård.  Hidtil har vi afviklet mediyoga som et aftenhold, fra 2024 forsøger vi at køre det som et formiddagshold med undervisning mandage, i tidsrummet 10.00-11.15  Der er planlagt et forløb med ialt 10 træningslektioner, prisen for disse udgør 850 kroner

Deltagergebyret kr 850, 00 bedes indsat på konto 9570 – 13422478 hos Danske Bank, bemærk beløbet dækker for 10 lektioner.

Praktiske oplysninger

Sted
Tønder Ro &Bevægelse
Østergade 17
TønderHenriette Liengård

Praktiske oplysninger

Sted
Tønder Ro &Bevægelse
Østergade 17
Tønder
Kontaktperson
Vivi-Ann Clausen
viviannclausen@gmail.com
21695385