<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Ny selvhjælpsgruppe.

Skrevet lørdag d. 6. oktober 2018

Vi er blevet spurgt, om vi ville hjælpe med at få oprette en selvhjælpsgruppe for patienter med hjerteflimmer.
På vores seneste hjertecafé deltog Ingelise Højbak fra Frivillig Thy, for at fortælle om processen. Ingelise har været med til at hjælpe mange selvhjælpsgrupper i gang.
Det viste sig, at der er stor interesse for at deltage i en sådan gruppe, men der er stadig plads til lidt flere, så hvis der sidder nogle, som ikke har hørt om dette tiltag tidligere, og skulle have lyst til at høre noget mere, er man meget velkommen til at kontakte Ingelise på 24842076.

Hvis dette skulle give inspiration til andre om at danne en selvhjælpsgruppe med baggrund i en helt anden hjertesygdom, vil vi naturligvis også meget gerne være behjælpelige med at få en sådan gruppe op at stå.
Man kan enten kontakte Ingelise Højbak eller Karen Serup, 61760007.