<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Børnebørnenes madværksted

Skrevet onsdag d. 1. juli 2020

 

MADVÆRKSTEDET ER DESVÆRRE AFLYST I 2020

Børnebørnenes madværksted er desværre aflyst resten af 2020 p.g.a. Corona virus. Når det er aflyst skyldes det, at der ikke vil være tid nok til lave de fornødne aftaler, offentliggørelse og tilmelding. 

Men vi håber og forventer at kunne starte op i 2021. Følg os her på siden.

Det praktiske

Et madværksted består af fire kursusgange, ligger typisk efter skoletid og varer omkring tre timer hver gang. Der er plads til 16 deltagere på et hold, og man tilmelder sig i par. Det vil sige, at der er plads til otte børn og otte bedsteforældre på hvert hold. 

På hver kursusgang laver deltagerne mad sammen, der dystes og snakkes undervejs, og til slut spiser alle sammen om et veldækket bord. Der undervises efter et velafprøvet koncept, og deltagerne kommer i løbet af kurset igennem opskrifter med aftensmad, frokost/madpakker, morgenmad/brunch og festmåltid.