Hjerteforeningen Stevns

Nyt om det udsatte arrangement med Peter Mygind.

Skrevet onsdag d. 20. oktober 2021

Peter Mygind kommer til Stevns

I Hjerteforeningen Stevns har vi den glæde at kunne byde skuespiller, tv-vært, musikker, forfatter og foredragsholder Peter Mygind velkommen i Hårlevhallen torsdag den 4. november til et foredrag om, hvordan “en kriger” tager kampen op for at få et godt liv, hvor det ikke er angsten og sorgen, der er styrende i hverdagen.

Peter har været igennem et forløb med 3 blodpropper, og så faldt han om med et hjertestop i 2015. Han er kommet videre i livet ved at omfavne angsten og ikke lade den gro fast. Han er i dag ambassadør for Hjerteforeningen og deler denne aften ud af egne erfaringer.

Efter foredraget bliver der mulighed for at stille spørgsmål, ligesom der bliver mulighed for udveksling af indbyrdes erfaringer.

Mød og hør Peter Mygind torsdag den 4. november klokken 19.00 i Hårlevhallen.

I løbet af aftenen serveres der kaffe/te med blødt brød.

Pris for deltagelse i arrangementet er kr. 30,00 for medlemmer samt kr. 100.00 for ikke-medlemmer, der betales ved indgangen.

Tilmelding er nødvendig senest den 30. oktober til

Erik Pedersen, 3091 1506 – Jørgen Hansen, 2175 3324