<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Sønderborg

Fodbold for hjertet

Skrevet tirsdag d. 13. september 2022

Bliv en del af ‘Fodbold for Hjertet’-holdet i Sønderborg Boldklub

Kom og vær med, når Sønderborg Boldklub hver torsdag kl. 17:00-1800 stiller på banen med deres ‘Fodbold for Hjertet’ hold, et tilbud om motionsfodbold for mænd og kvinder, der har hjerte-kar-sygdomme – eller som er i risikogruppen for at få disse sygdomme. Der er plads til alle, både den aldrende Messi og den absolutte nybegynder på grønsværen.

‘Fodbold for Hjertet’ er et helt nyt motionskoncept. Holdet er for alle, uanset forudsætninger, og træneren er uddannet i at tage hensyn til alle. Det handler ikke om at være den stor boldkunstner, men om at hygge sig og have det sjovt sammen med gode holdkammerater.

Bevægelse er godt for både krop og sind – og motionsfodbold er et rigtig godt bud, når du skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt. Motionsfodbold er god og varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Men du vil sikkert opleve, at det bedste er sammenholdet og det gode fællesskab på holdet.

Den 29. september 2022 afholdes en ’Åben Træning’, hvor vi træner en time og efterfølgende byder på aftensmad og en hyggelig stund. Kom og vær med, og tag endelig en ven eller to med. Her er plads til alle! Du er også velkommen til at tage fat i Bo Mortensen som er træner for holdet i Sønderborg Boldklub for at høre nærmere – eller du kan læse mere om projektet på www.dbu.dk/fodboldforhjertet

Faktaboks: ‘Fodbold for Hjertet’ i Sønderborg Boldklub

  • Hvor: Sønderborg Boldklub. SFH Hallen. Borgmester Andersens vej 100.
  • Hvornår: Hver torsdag kl. 17:00-18:00
  • Kontaktoplysninger på træner: Bo Mortensen, Mobil: 60788899

Faktaboks: Hjerte-kar-sygdomme og forebyggelse
En halv million danskere kæmper med eksempelvis forhøjet blodtryk, blodpropper eller hjerteproblemer. Dertil kommer den store gruppe af mennesker, som har øget risiko for at få hjerte-kar-sygdomme eller har andre former for livsstilssygdomme. For risikogrupper er det særligt vigtigt at motionere for at få et sundere og bedre liv, og fodbold kan blive vejen dertil.