Generalforsamling

Hjerteforeningen i Slagelse afholder Generalforsamling den 1. marts 2021 i tidsrummet 15.00 – 16.00.

På grund af COVID-19 gennemfører vi generalforsamlingen som et elektronisk møde (Zoom), så vi sikrer, at vi ikke bidrager til smittespredning og derved passer på de særlige risikogrupper. Selve generalforsamlingen vil i princippet forløbe som altid med flg. dagsordenpunkter:

2. Bestyrelsens beretning

3. Bestyrelsen fremlægger regnskab til orientering

4. Behandling af indkomne forslag

5. Valg af bestyrelse

6. Eventuelt

Indkomne forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før afholdelse.

Har du spørgsmål vedr. generalforsamlingen eller ønsker du at høre mere om den frivillige indsats i vores kommune, er du meget velkommen til at kontakte os på mail.

Det er kun medlemmer af Hjerteforeningen, der kan stille op til bestyrelsen og stemme.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen skal du blot gøre som følgende:

Sådan logger du på fra en computer:

Trin 1: Klik på linket: https://hjerteforeningen-dk.zoom.us/j/86774124758?pwd=SExDbWtiWnVJQWZpZWd4cGpKTnJYZz09

Trin 2: Klik på “download and run Zoom” og følg instruktionerne på skærmen for at installere et hjælpeprogram.

Trin 3: Når hjælpeprogrammet er installeret, klikker du på “Join a meeting”.

Evt. indtastes webinar/meeting-ID: 867 7412 4758

Trin 4: Indsats e-mail og navn i den åbne dialog boks. Se behandling af dine oplysninger nederst i denne mail.

Sådan logger du på fra en tablet (fx iPad):

Trin 1: Download app’en “Zoom Cloud meetings” fra Apple Store eller Google Play.

Trin 2: Klik på ”Åbn” når Zoom app’en er downloadet og tryk på ”Join a meeting”.

Trin 3: Indtast webinar/meeting-ID: 867 7412 4758

Trin 4: Indsats e-mail og navn i den åbne dialogboks. Se behandling af dine oplysninger nederst i denne mail.

Har du brug for hjælp til at logge på zoom, kan du kontakte Astrid i tidsrummet:

Mandage: kl. 9:30-11.00

Torsdage; kl. 14.00-15:30

Astrid kan kontaktes enten pr. mail: frivilligadministration@hjerteforeningen.dk eller via telefon: 40 14 78 94

Oplysning om behandling af personoplysninger:

Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og overførsel af personoplysninger til USA sker pba. EU-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse (SCC). For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Vi håber at møde dig virtuelt den 1. marts.

Virtuelt