<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Slagelse

Fodbold for hjertet

FODBOLD FOR HJERTET

‘Fodbold for Hjertet’ er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme. 

En halv million danskere er ramt af hjerte-kar-sygdomme, og hvert år dræber disse sygdomme tusindvis af danskere. Her kan motion både forebygge og give et længere og bedre liv, og med de rigtige motionstilbud til målgruppen, bliver de gode vaner ikke droppet i det lange løb.

Motionsfodbold er en mulighed for motion. Sammenhold, fællesskab og god og varieret træning til alle betyder, at fodbold kan være nøglen til et bedre liv for dig med livsstilssygdomme.

Derfor er DBU gået sammen med Hjerteforeningen om ‘Fodbold for Hjertet.

Foruden DBU og Hjerteforeningen, deltager også Institut for Idræt og Biomekanik på SDU i ‘Fodbold For Hjertet’ med en videreudvikling af Fodbold Fitness-konceptet til målgruppen.

TrygFonden støtter ‘Fodbold for Hjertet’.

Vil du spille ‘Fodbold for Hjertet’?

Du behøver ikke at være en Laudrup eller en Schmeichel for at deltage i ‘Fodbold for Hjertet’. Der er nemlig både plads til den absolutte nybegynder og til dig, der har en fortid som semi-prof på grønsværen.

Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på ‘Fodbold for Hjertet’: Trænerne er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til alle på holdet.

Det er ikke kun nye venskaber, oplevelser og mere energi, som ‘Fodbold for Hjertet’ kan give dig. Fodbold er ikke kun godt for dit hjerte, men er også en rigtig god måde at komme i fysisk form på. Træningen er god og varieret, og du træner både styrke, kondition og udholdenhed.

Hvis du ønsker at deltage på ‘Fodbold for Hjertet’ holdet lokalt, så mød op ved SBI´s klubhus Parkvej 41 i Slagelse hver tirsdag mellem 10 og 11.  Her er allerede 5-8 fodboldglade seniorer mellem 60 og 75 år, der mødes til indendørs fodbold i UV-HALLEN. Kom og vær en del af holdet.

Praktiske oplysninger

Sted
SBI´s klubhus, Parkvej 41, 4200 Slagelse
Kontaktperson
Troels Vedel
troels.vedel@gmail.com
23 35 69 03