<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Skive

Hjerteforeningen Skives Nytårsmarch 2020

Skrevet torsdag d. 2. januar 2020

Knap 800 valgte at starte år 2020 med en frisk gåtur, med udgangspunkt, som vanligt, ved lystbådehavnen, langs vandet, over træbroen, videre langs engdraget til Krabbesholm Skov, for at slutte af i spejderhytten.Igen i år var der hjertebingo på turen, og for første gang oplevede Hjerteforeningen Skive at samtlige 950 bingoplader blev udsolgt på ca. 1/2 time. De heldige vindere fik udleveret deres fine præmier i spejderhytten, præmier sponsoreret af forretninger i Skive og omegn. I spejderhytten var der også mulighed for at købe varm suppe, pølser og kaffe og vand, hvilket mange benyttede sig af, samtidig med man lige fik hilst på/snakket med bekendte.

Det er Hjerteforeningen Skives indtryk, at det for mange er blevet en tradition, at starte det nye år med at gå Nytårsmarchen, uanset vejret. En tradition vi af hjertet ønsker må fortsætte, for gå motion er go’ motion.

En rigtig dejlig dag og start på det nye år.

Hjerteforeningen Skive vil gerne takke REMA 1000 City Vest og ALLE andre sponsorer og ikke mindst alle I fremmødte for den store opbakning og støtte – for uden jer blev der ingen Nytårsmarch.

Alle ønskes et godt og sundt nytår 2020