<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Skive

Hjerteforeningen Skive´s nytårsmarch den 1. januar kl. 14.00

Skrevet tirsdag d. 17. december 2019

 

Årets første gåtur                                                    

Hjerteforeningen Skive inviterer til den traditionelle nytårsgåtur den 1. januar.

Gåmotion er hyggeligt, det er godt for hjertet, og så er det nemt at komme i gang med

Håber I har lyst at komme og gå med, når 2019 bliver til 2020.

Rundt om i landet inviterer Hjerteforeningens lokalforeninger til den traditionelle nytårsgåtur den 1. januar, hvor familie, venner og naboer mødes for at ønske hinanden godt nytår og tager de første sunde skridt ind i det dugfriske år.

I Skive starter turen den 1. januar kl. 14.00 ved Søsportshavnen. Turen går langs havnen, over træbroen, langs diget, over i skoven og slutter ved spejderhuset, og er på knap 5 kilometer.

  • Gåmotion styrker hjertet. Aktive skridt er med til at sænke både kolesteroltallet, blodtrykket og vægten, og så er det nemt at gå. Du behøver blot at snøre et par gode sko og gå ud ad døren – så er du i gang, siger Hjerteforeningens adm. direktør, Anne Kaltoft og fortsætter:
  • Vi ved, at et aktivt liv sammen med andre bidrager positivt til vores mentale sundhed. Desuden er det nemmere at fastholde en sund og aktiv livsstil i et fællesskab. Det er motiverende, sjovt og hyggeligt at gå sammen, siger Anne Kaltoft, Hjerteforeningens adm. direktør.

Opfordringen fra Hjerteforeningen Skive er derfor at tage en ven under armen og gå med på årets første gåtur den 1. januar.

  • Der er igen i år mulighed for at købe bingoplader, inden turens start. På turen er opsat ”hjerte rigtige ikoner”, med henblik på afkrydsning.
  • Turen slutter ved spejderhuset, hvor de ”fulde” bingoplader skal indløses og man får udleveret flotte sponsorgaver fra Skives forretninger.
  • Der er ligeledes mulighed for at købe suppe, pølser, og kaffe.

Alle kan være med, og det er gratis at deltage. Bare mød op den 1. januar kl. 14.00 ved Søsportshavnen.

Hør mere om nytårsgåturen hos formanden for Hjerteforeningen Skive, Lene Kragh, 40683112, [email protected].

Gå dig til en hjertestarter

Har du lyst til at gå mere, kan du vælge at gå for at få en hjertestarter til dit lokalområde ved Hjerteforeningens landsuddeling den 3. maj 2020. Læs mere på www.landsuddeling.dk