<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Foredrag med Anne Hjernøe

Slank, sund og stærk Anne Hjernøe, Tv-kok og journalist med ekspertise i madlavning, råvarer, økologi og det gode måltid, den gode madkultur.

Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?

I dette meget personlige og underholdende foredrag  fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.

Der vil være fokus på: Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove, tips & tricks og plads til alle de spørgsmål du vil stille.

Arrangeret i samarbejde med FOF Vendsyssel.

 

Praktiske oplysninger

Sted
Manegen Sæby
Datoer
Torsdag 17. september 2020 kl. 19:00 - 21:00
Priser
150
150 kr.
Kontaktperson
Billetter sættes til salg hos FOF Vendsyssel kort før jul på www.fof-vendsyssel.dk eller tlf. 7025 5050