<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Sæby

Aflyst: Foredrag med Peter Mygind 11.10.2023 i Manegen

Skrevet søndag d. 25. juni 2023

FOF aflyser desværre det planlagte foredrag med Peter Mygind den 11. oktober!

FOF betaler pengene retur til alle der har købt en billet.

Peter Mygind er meget ked af aflysningen, men der er kommet en filmindspilning i vejen.

Peter Mygind vil MEGET gerne lave en ny aftale for foråret 2024, og alle får besked, når den er klar.

Find din indre kriger – er du syg mand!

 

Når vi mennesker bliver syge, har vi brug for enorm styrke. I et sygdomsforløb er det derfor afgørende, at du finder din indre kriger frem, så både du og dine nærmeste får alt den omsorg og behandling, der er brug for så angst, sorg og følelsen af afmægtighed ikke tager kontrollen og styringen over dit liv.

Hør Peter fortælle om sit møde med sygehusvæsenet, som han har været tæt på flere gange i sit liv. Det er både humoristisk, rørende og følsomt, og tilbyder motivation til at håndtere et sygdomsforløb – både som pårørende og patient. Peter har haft tre blodpropper og et hjertestop – og så har han stået på sidelinjen som pårørende til familie og venner med kræft og epilepsi. I dag er han ambassadør for Hjerteforeningen og her arbejder han på at give oplysning og fokus i den gode sags tjeneste, nemlig hjertets.

Arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen i Sæby og Manegen Sæby Kulturhus

Billet kan købes på www.fof-vendsyssel.dk