Invitation til hjertemotion

Skrevet fredag d. 2. oktober 2020

Hjerteforeningen Rudersdal tilbyder et 10 ugers kursus for hjertepatienter, som vil leve et aktivt liv med en hjertesygdom!

“Det er en voldsom oplevelse at få – og blive behandlet for – en hjertesygdom. Derfor er der ofte brug for hjælp, vejledning og støtte for at komme videre i livet. Og det kan et forløb med hjerte-rigtig motion sammen med andre hjerte-patienter hjælpe med til, siger Hanne Nicolaisen, kontaktperson for motion i Hjerteforeningen Rudersdal”.

Kurset har til formål – dels af hjælpe den hjertesyge til at lære at leve godt med sygdommen – dels at forebygge ny hjertesygdom – gennem fysisk aktivitet samt øget bevidsthed om vejrtrækning! Kurset består i 1 1/2 times ugentlig hjerte-motion – i 10 uger – med hjerteforeningens instruktør – Katrine Gøthche – der er uddannet Psykomotorisk terapeut DAP.

“På et øjeblik kan livet forandre sig, hvis hjertet bliver ramt af sygdom, og ofte er hjertepatienter alene med deres tanker og angst i kølvandet på sygdommen. Derfor er vi meget glade for at kunne give den enkelte hjertesyge hjælp på vejen mod at få og genvinde er sundt og godt liv, siger Christian Zohnesen, formand for hjerteforeningen Rudersdal”.

Praktisk info:

Kurset – der løber i 10 uger – starter mandag den 05.10.2020 kl. 15.30-17.00 på Havartigården i lokale D, Havartivej 6, 2840 Holte.

Hjerte-motionen foregår både indendørs og udendørs – hvis vejret tillader det!

Man skal være medlem af hjerteforeningen for at kunne deltage i kurset – være selvhjulpen – samt have haft en hjertesygdom/diagnose indenfor de seneste 5 år!

Tilmelding til Hjerteforeningen Rudersdal – på mail: rudersdal@hjerteforening.dk snarest muligt.

Kurset koster kr. 200,00 pr. måned – og der betales for hele forløbet på én gang. Der er et begrænset antal pladser – så hurtig tilmelding tilrådes!

OBS – Alle deltagere bedes medbringe eget udstyr – så som måtter/puder o.s.v. Havartigårdens måtter m.v. kan evt. lånes – men så skal de sprittes af før og efter – og man skal selv medbringe eget sprit til dette formål!

Alle gældende retningslinjer vedr. conora overholdes naturligvis.

Susan Pedersen/Hanne Nicolaisen

Hjerteforeningen Rudersdal