Invitation til HjerteCafe

Skrevet torsdag d. 5. maj 2022

Kom og hør psykolog Diana June Pedersen (tidligere ansat i Hjerteforeningen) holde foredrag om de psykologiske reaktioner, som kan følge med hjertesygdom. Oplægget henvender sig til alle der er berørt af hjertesygdom – patienter, pårørende eller fagfolk, som ønsker forståelse og indsigt i de mentale mekanismer og redskaber, som er relevante for mennesker berørt af hjertesygdom.

Diana er uddannet psykolog og sygeplejerske, og har erfaring fra arbejde i Hjerteforeningen, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Hospitaler, Privatklinikker, Forsikringsbranchen og har egen praksis.

HjerteCafeen foregår i Sognegården, Vedbæk Stationsvej 9, 2950 Vedbæk. Vi starter kl 18:00. Der vil være et let traktenemt med Sandwich og diverse drikkevarer.

Cafeen er gratis. Du bedes tilmelde dig ved at sende en mail til Morten Schiøth på

mail: morsch@mail.dk

Vi glæder os til at se dig