GÅ DIG TIL EN GRATIS HJERTESTARTER

Skrevet onsdag d. 6. april 2022

Vidste du, at Hjerteforeningens kommende Landsuddeling til fordel for at sætte flere hjertestartere op overalt i landet er både coronasikker og kontantfri, da Landsuddelingen er en kontantfri dør-til-dør indsamling, hvor der kan samles ind via Mobilepay, sms og bankoverførsel. Desuden kan du også samle penge ind på digitale ruter, hvor du ikke skal ud at stemme dørklokker. Helt uden at forlade hjemmet kan du ”gå” en digital rute. Det gør du ved at oprette en online indsamling, som du så i ugerne op til den 24. april 2022 opfordrer familiemedlemmer, venner, kolleger, bekendte mv. til at donere til via MobilePay eller betalingskort. Samler du 1.000 kroner ind, tæller det som en indsamlingsrute.
Du kan gøre en forskel ved at melde dig som indsamler til Hjerteforeningens Landsuddeling, der finder sted søndag den 24. april 2022.
Læs mere om Landsuddelingen, om at starte en gruppe og tilmelde dig som indsamler HER