Selvhjælpsgruppe for pårørende til hjertepatienter

Skrevet søndag d. 19. januar 2020

Vi har fra vores deltagere i pårørendegruppen, som nu har eksisteret i 1½ år, modtaget, følgende tilkendegivelser:

“Godt at høre om andres udfordringer, der ofte har givet mig en ny indsigt. Den rolige stemning gør at man kan holde sig tilbage eller/og udtrykke sig når man er klar.”

”Skønt at få luft for de tanker man tumler med, eller fandt ud af, at jeg ikke var alene om min bekymring/vrede over min mands sygdom”

“Selvom vi fik god info fra hospitalet, var det givtigt at kunne efterbearbejde med læge og sygeplejerske tilknyttet gruppen”

Har du brug for et frirum, så mød op i vores pårørendegruppe hvor du kan mødes med andre i samme situation og hvor du får mulighed for at snakke fortroligt og uformelt om de udfordringer, du oplever som pårørende til et menneske med en hjertesygdom.

Alle pårørende – uanset alder og type hjertesygdom/lidelse er velkommen.

Har du lyst til at deltage, eller har du spørgsmål, så send en mail til Roskildehjerteforening@gmail.com eller ring på 23468055 og få en snak med Ida Gydesen, som er kontaktperson og tovholder for denne gruppe.

Møderne finder sted en gang om måneden og varer ca. to timer.

Se tid og sted i kalenderen: https://lokal.hjerteforeningen.dk/roskilde/kalender/