Informationsmøde “Hvad Hjerteforeningen kan tilbyde dig”

Skrevet onsdag d. 5. januar 2022

Har du lyst til at gøre en forskel for Hjertepatienter og deres pårørende i Roskilde Kommune så kom til informationsmøde og hør hvordan.

Du vil også få mulighed for at tale med nogle af de frivillige, der i dag er tilknyttet Hjerteforeningen Roskilde.

På mødet kommer også Hjerteforeningens frivilligkonsulent Martin Walsøe og fortæller om Hjerteforeningens tilbud til Hjertepatienter og deres pårørende.

Så kig forbi til dette uforpligtende informationsmøde og hør mere om, hvorfor vi har brug for dig som Hjerteforeningens nye frivillig i Roskilde.

Vi serverer lidt til ganen og kaffe/te, så tilmelding er nødvendig, senest den 27. januar 2022, på mail til:  Roskildehjerteforening@gmail.com

Vi glæder os til at se dig

Sted: Frivilligcenter Roskilde Tinghuset. Jernbanegade 21 A. 4000 Roskilde
Dato: Mandag 31. januar 2022 kl. 17:00 – 19:00