Har du hjertet det rette sted og brænder du for at skabe et godt netværk for de hjertesyge.

Skrevet søndag d. 16. februar 2020

Har du hjertet det rette sted og brænder du for at skabe et godt netværk for de hjertesyge, så er det dig vi mangler.

Hjerteforeningen i Roskilde søger en koordinator til:

• Netværksgruppen for personer med en hjertesygdom

Gruppen har eksisteret siden 2018. Interessen for den er begyndt at vokse, hvorfor vi har behov for din støtte og engagement.

Netværksgrupperne består af ca. 8 deltagere og alle er velkomne uanset alder og hjertesygdom.

Som koordinator vil dine opgave være:

• At deltage i møderne som varer ca.to timer pr. gang og som afholdes fast hver måned (dog ikke i sommerperioden)
  • At skabe tillid og kontakt til gruppen
  • Være aktivt lyttende og ikke løsningsorienteret
  • At sørge for indkøb af frugt mv. og sørge for at lokalerne ser indbydende ud

Vores forventninger til dig:

Erfaringsmæssigt har det vist sig, at det er en fordel, at du enten selv er hjertepatient eller, hvis du f.eks. er sosu-assistent, sygeplejerske og- eller socialrådgiver. Det vigtigst er, at du har empati og overskud til at påtage dig opgaven.

Hvad vi kan bidrage med:

• Vi stiller lokaler til rådighed til alle møderne
  • Mødedatoerne tilrettelægges så vidt det er muligt, når det passer dig.
  • Vi støtter dig og holder løbende kontakt for at høre, hvordan det går.
  • Der vil altid være en frivillig til stede for at hjælpe med klargøring og oprydning.

Stillingerne udføres på frivillig basis uden aflønning, men kan ved varetagelse i en længere periode påføres et evt. CV. Forventet tidsforbrug er ca. 20 timer årligt.

Derudover er du meget velkommen til at deltage i Hjerteforeningens arrangementer i frivilliggruppen, alt efter tid, lyst og interesse.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Inge-Lise Nielsen på 28794147,  eller send et par ord om dig selv til Roskildehjerteforening@gmail.com og vi vil kontakte dig, for en samtale.