Hjerteforeningen Roskilde

Webinar via Hjerteforeningen – Pacemaker – årsager, teknologien og typiske bekymringer

Dette webinar henvender sig til dig, som ønsker mere viden om en pacemaker og de bekymringer der kan følge med. Du vil blive præsenteret for en bred viden om pacemakere – fra årsager til anlæggelse, teknikken omkring en pacemaker til de bekymringer der kan følge med, når man lever med en pacemaker.

Din underviser er:
Lotte Juul
Diætist, Hjerteforeningen

For tilmelding – klik her.
Der er åbnet op for tilmelding allerede nu, og pladserne tildeles efter ‘først til mølle’-princippet.
Det er gratis at deltage.

Hvad er et “webinar”?

Et webinar er en online undervisning, hvor du møder underviseren på din egen computerskærm hjemme i stuen. Computeren er populært sagt dit kursuslokale. Du kan se og høre underviseren, se plancher og slides på din skærm, og du kan løbende stille skriftlige spørgsmål til underviseren. Det kræver ingen særlige IT-kundskaber at deltage, du skal blot have adgang til en computer eller tablet med internetgang og lyd.

Online undervisning via Hjerteforeningen
Datoer