<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Roskilde

Webinar via Hjerteforeningen – Når hjertesygdom rammer parforholdet

Vi ved fra forskningen at kvaliteten af parrelationen er afgørende i forbindelse med at komme sig over eller leve længere med en hjertesygdom. Samtidig viser undersøgelser også, at når hjertesygdom rammer parforholdet, rammes både den syge og partneren. Faktisk viser nogle studier større psykologisk stress hos partneren.

Både du og din partner kan opleve nye tanker, følelser og reaktioner. Følelsesmæssig støtte og nærhed er derfor livsvigtig for begge parter i parrelationen, selv om hjertesygdommen kun fysisk rammer den ene. Formålet med dette webinar er at give jer et indblik i betydningen af at passe på hinanden, når hjertesygdom rammer den ene i en parrelation samt inspirere til konkrete måder at styrke relationen på.

Din underviser er:
Line Brøgger Mikkelsen
Psykolog

For tilmelding – klik her.
Der åbnes for tilmelding d. 5. september 2022.

Hvad er et “webinar”?

Et webinar er en online undervisning, hvor du møder underviseren på din egen computerskærm hjemme i stuen. Computeren er populært sagt dit kursuslokale. Du kan se og høre underviseren, se plancher og slides på din skærm, og du kan løbende stille skriftlige spørgsmål til underviseren. Det kræver ingen særlige IT-kundskaber at deltage, du skal blot have adgang til en computer eller tablet med internetgang og lyd.

Praktiske oplysninger

Sted
Online undervisning via Hjerteforeningen