Vil du være vores nye frivillig

Har du lyst til at gøre en forskel for Hjertepatienter og deres pårørende i Roskilde Kommune så kom til informationsmøde og hør hvordan.

Du vil få mulighed for at tale med de frivillige der i dag er tilknyttet Hjerteforeningen Roskilde.

På mødet kommer også Hjerteforeningens frivilligkonsulent Martin Walsøe og fortæller om Hjerteforeningens tilbud til Hjertepatienter og deres pårørende.

Så kig forbi til dette uforpligtende informationsmøde og hør mere om, hvorfor vi har brug for dig som Hjerteforeningens nye frivillig i Roskilde.

Vi serverer lidt til ganen og kaffe/te, så tilmelding er nødvendig, senest den 27. januar 2022, på mail til:  Roskildehjerteforening@gmail.com

Vi glæder os til at se dig/jer

Frivilligcenter Roskilde, ”Tinghuset” Jernbanegade 21 A. 4000 Roskilde