Hjerteforeningen Roskilde

Sundhedsdagen 2022

Kom til Sundhedsdagen 2022 på Hestetorvet i Roskilde.

Glæd dig til når Hestetorvet, Algade og Stændertorvet vil summe af sundhed med forskellige boder, konkurrencer og sjove aktiviteter for hele familien, når Sundhedsdagen afholdes lørdag d. 10. september kl. 10-14! I år vil der være særligt fokus på mental trivsel og sundhed i alle aldre!

Kom forbi vores stand på Sundhedsdagen, og få en snak og hør om alle vores forskellige tilbud, som vi tilbyder gratis og uforpligtende for alle borgere i Roskilde.

Hør om vores Hjertecafeer, fodboldhold, de populære gåture og vores netværksgrupper.

Det vil også være muligt at prøve hjertelungeudredning og se hvordan en hjertestarter virker.

Arrangementet kræver ingen tilmelding, men hold gerne øje her på siden eller på Hjerteforeningen Roskildes Facebook side eller Roskilde Kommunes hjemmeside eller Facebook side for mere information.

Vi glæder os til at se dig.

Hestetorvet, Roskilde