Selvhjælpsgruppe for hjertepatienter

Er du hjertepatient?   Så er her et tilbud, som både er gratis og anonymt.

Hjerteforeningen Roskilde har startet en ny selvhjælpsgruppe for hjertepatienter, hvor du trygt kan mødes med andre i samme situation og hvor du får mulighed for at snakke fortroligt og uformelt om de udfordringer, du oplever som hjertepatient.

Møderne finder sted 1.ste torsdag i måneden og forløbet strækker sig over ca. 8 gange og varer omkring 2 timer pr. gang.
Alle møderne afholdes i ”Tinghuset”, Jernbanegade 21A, 4000 Roskilde.

Alle patienter – uanset alder og type hjertesygdom/lidelse er velkomne.

Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig, så har du lyst til at deltage, eller har du spørgsmål, så send en mail til Roskildehjerteforening@gmail.com eller ring på tlf. 22 49 29 56 og få en snak med Annemarie Friis, som er kontaktperson og tovholder for denne gruppe.

Hvad er selvhjælp?

• En selvhjælpsgruppe består typisk af 4-8 mennesker, der mødes om et fælles problem eller livsvilkår, fx sygdom.
  • Alle har ressourcer – selvhjælp er at tage dem i brug!
  • I en selvhjælpsgruppe møder man mennesker, der står i samme situation som en selv.
  • Man finder ud af, at man ikke står alene med sit problem, og at andre har samme erfaringer, oplevelser og følelser.
  • I gruppen deler man erfaringer, støtter og hjælper hinanden i svære situationer og kommer på den måde videre i livet.
  • Man hjælper sig selv og støtter samtidigt andre.

"Tinghuset" Jernbanegade 21 A, 4000 Roskilde
Datoer