<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Roskilde

På vegne af Hjerteforeningen Lejre inviteres der til Hjertecafé

Hjerteforeningen Lejre vil gerne byde Roskildes medlemmer velkommen til en Hjertecafé om “Sygdom i mundhulen og dens betydning for det almene helbred”.

I foredraget belyses forhold af betydning for udvikling af Parodontitis, (tidl. Paradentose) og der gøres rede for forståelsen af de mekanismer, der kan påvirke andre sygdommes forløb, så som type 2 diabetes, hjerte/karsygdomme og leddegigt. Behandling af parodontitis kan føre til nedsættelse af blodsukkerniveau samt nedsat blodtryk.

Vi får besøg af Professor, dr.odont. Palle Holmstrup, som også kommer ind på problematikken om brugerbetaling for behandling af sygdom i mundhulen.

Mundhulens sygdomme er ikke sidestillet med sygdom andre steder i organismen, og brugerbetaling kan således indebære betydelig social ulighed, og vanskeliggøre opfyldelsen af vejledninger og anbefalinger.

Lyder denne Hjertecafé interessant, og ønsker du at deltage, så skal du sende din tilmelding til Hjerteforeningen Lejre på: [email protected] eller SMS til 6060 5746.

Praktiske oplysninger

Sted
Østergade 1, 4330 Hvalsø
Kontaktperson
Grethe Skafte
gretheskafte@mail.dk
6060 5746