Hjerteforeningen Roskilde

Nytårstur og genindvielse af Hjertesti i byens parker

Kom og vær med til at genindvie vores Hjertesti, som går gennem Byparken og Folkeparken.

Vi har inviteret vores viceborgmester Jette Tjørnelund, som vil genåbne Hjertestien officielt.

Vi mødes på Tuttestien, ved siden af Vikingernes Spisehus.

Hjertestien gennem Byparken og Folkeparken er på ca. 5 km. og vil være frisket op med nye stolper og skilte med Hjerteforeningens logo. Denne dag går vi dog ikke hele rutens længde, men vælger en lidt kortere rute. Undervejs vil Hjerteforeningen Roskilde byde på champagne og kransekage.

Vigtigt
– Husk gode sko og tøj efter vejret
– Turlængde: ca. 4 km
– Pris: gratis

Har du spørgsmål til turen kan May-Britt træffes på tlf. 6166 1612.

Tilmelding med oplysning om navn og tlf.nr., skal ske til May-Britt via mail: [email protected]  i tilfælde af turlederen må melde afbud.

Bliver du forhindret i at deltage på turen, efter du har tilmeldt dig, bedes du kontakte May-Britt på tlf. 6166 1612.

Vi glæder os til at se dig.

Mødested: Tuttesti ved siden af Vikingernes Spisehus (Sct. Claravej 12)
May-Britt Damgaard
roskilde@hjerteforening.dk