Netværksmøde for pårørende til hjertepatienter

Som pårørende til en hjertesyg kan din hverdag være fuld af bekymring, stress, angst og tunge tanker.

Her er et tilbud, som både er gratis og anonymt.

Roskilde Hjerteforening har oprettet en netværksgruppe for pårørende i alle aldre, som har et familiemedlem, der er ramt af en lidelse i hjertet (blodprop, hjerteflimmer m.v).

Du har mulighed for at møde andre ligesindede, hvor I fortroligt kan snakke om alle de ting du kan være bekymret for, har spørgsmål til mv. Ligesom der på nogle af møderne vil være en sygeplejerske, læge eller en psykolog tilstede.

Møderne afholdes: 1 gang om måneden
Varighed: 2 timer fra kl. 17-19

Vil du være med, så send en mail til Roskildehjerteforening@gmail.com eller ring på 23468055 og få en snak med Ida Gydesen, som er kontaktperson og tovholder for denne gruppe.

Pladserne tildeles efter ’først til mølle-princippet’.

En netværksgruppe består typisk af 3-8 mennesker, der mødes om et fælles problem eller livsvilkår, fx sygdom.
Alle har ressourcer – selvhjælp/netværk er at tage dem i brug!
I en netværksgruppe møder man mennesker, der står i samme situation som en selv. Man finder ud af, at man ikke står alene med sit problem, og at andre har samme erfaringer, oplevelser og følelser.
I gruppen deler man erfaringer, støtter og hjælper hinanden i svære situationer og kommer på den måde videre i livet. Man hjælper sig selv og støtter samtidigt andre.

”Tinghuset” Jernbanegade 21a, 4000 Roskilde
Datoer